Arthur Smit

Biedt ambulante/thuis begeleiding aan mensen vanaf 18 jaar met uiteenlopende hulpvragen. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen van ouderen, het activeren van jongeren, het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking of met psychische problemen. Aan mensen met autisme en mensen met verslavingsproblematiek. Maar ook mensen die vast zijn gelopen en even niet meer weten welke kant ze op moeten.

Passie

”Ik ben een gedreven begeleider die in het veld van de zorg uiteenlopende ervaringen heeft opgedaan.
Mijn innerlijke drijfveer is zorgen voor het welzijn van mensen zodat ze in staat zijn op hun eigen unieke manier aan onze maatschappij deel te nemen.”

Kracht

”Vanuit mijn holistische wereldaanschouwing (rekening houdend met het geheel) begeleid ik je op een manier die volledig bij jou past.
Ik zet in op mijn eigen flexibiliteit, out of the box handelen, vertrouwen, ruimdenkendheid, liefde voor het vak en altijd uitgaan van de aanwezige kracht in jou.”

Ervaring

”Je was voor mij een fijne ervaren en deskundige collega. Menselijk contact staat bij jou centraal. Van daaruit kun je ook goed handelen in complexe situaties. Je bent er wanneer het nodig is maar je kunt ook loslaten wanneer dit mogelijk is.”

Petra Hannink (oud collega)

Loopbaan

Hallo!

Mijn naam is Arthur Smit. Ik ben 49 jaar, heb twee kinderen en ben woonachtig in de stad Groningen.
In mijn vrije tijd zie je mij regelmatig op de tennisbaan, aan het wandelen of aan het fietsen. Ik houd van zingen en gitaar spelen.

Sinds mijn 25e ben ik werkzaam in de zorg. Ik ben begonnen bij bureau Slachtofferhulp. Vervolgens in de
Jeugdhulpverlening gewerkt en de laatste 15 jaar in de gehandicaptensector als ambulant begeleider.
Ik heb ervaring in het begeleiden van ouderen, mensen met autisme, mensen met
een niet aangeboren hersenletsel, mensen met  posttraumatische stress-stoornis (PTSS) en ook
hoog sensitieve personen (HSP). 

In mijn loopbaan heb ik dus verschillende mensen mogen begeleiden, van jong tot oud en met uiteenlopende hulpvragen. Je zou kunnen zeggen dat ik een echte generalist ben en daarom in staat een breed publiek te ondersteunen en begeleiden.